Mergi direct la conținut »
Confesiunea actriței Virginia Rogin: "Mă sperie neputința"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Confesiunea actriței Virginia Rogin: "Mă sperie neputința"

Confesiunea actriței Virginia Rogin: „Mă sperie neputința”

Actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii "CulTOUR", difuzată astăzi de la ora 17:30, la Happy Channel. Interpreta Doinei din serialul  "Fructul oprit" vorbește despre pasiunile sale, dar și despre lucrurile care o sperie.

 

„Îmi place să înot. Îmi dă o stare bună, și fizică, și psihică. Și te ține în formă”, aceasta este una dintre activitățile care îi aduc bucurie Virginiei Rogin.

În copilărie, când era întrebată ce își dorește să devină, obișnuia să răspundă că vrea să fie călugăriță. Lucrurile au luat însă o altă întorsătură pentru ea. În perioada liceului, pasiunea pentru actorie a început să se simtă tot mai puternic.

„A fost ceva cumulat, firea mea, genul meu de sensibilitate. Cei din jur au observat primii și m-au împins spre asta și m-am lăsat”, a mărturisit Virginia Rogin la „CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Îndrăgita actriță a vorbit și despre lucrurile care o sperie.

„Mă sperie neputința, și fizică, și psihică. Deci, implicit boala. Sărăcia mă sperie. Nesiguranța”.

Citește și: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

Close
Închide
  Close