Mergi direct la conținut »
Confruntare fără precedent între Denisa şi Geanina de la "Insula Iubirii", pentru ispita Andi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Confruntare fără precedent între Denisa şi Geanina de la "Insula Iubirii", pentru ispita Andi

Confruntare fără precedent între Denisa şi Geanina de la „Insula Iubirii”, pentru ispita Andi

Situație fără precedent la „Insula Iubirii”, în ediția de luni seara, 20 mai. Două dintre concurente sunt atrase de aceeași ispită, iar atitudinea acestora lasă loc de interpretări.

La testimonial, ispita Andi a adus în discuţie simţul proprietăţii, lucru pe care l-a simţit în interacţiunea cu Geanina. Concurenta a fost deranjată de apropierea dintre Andi şi colega sa de Insulă,  Denisa şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a o strica.

„Mai ales la femei este foarte ascuţit simţul ăsta al proprietăţii. Cu toate că nu este cazul, o deranja. Sentimentul era ăla de nu-mi convine ceva”, a spus ispita Andi la Antena 1.

O propunere din partea Denisei, iubita lui Costas,  care îl implică pe Andi, o agită  pe Geanina, care s-a încăpăţânat să îi facă acesteia pe plac. „Par foarte apropiate, dar între ele e o rivalitate”, a continuat Andi. În cele din urmă, Denisa și-a atins scopul și i-a atras pe toți la piscină, reușind să o îndepărteze, pentru scurt timp, pe Geanina de Andi.

Citește și

VIDEO&FOTO | Cinci lucruri mai puţin ştiute despre Radu Mazăre. Fostul edil este adus astăzi în România

 

Close
Închide
  Close