MENIU CAUTĂ

Connect-R recunoaște că nu-i plac metodele soției sale. „Nu mi-a picat bine”

Distribuie

Connect-R a afirmat că nu i-au prea fost pe plec metodele pe care soția sa, Misha, le-a aplicat în creșterea copilului lor.

Connect-R este căsătorit cu Misha, împreună cu care are o fetiță, Maya, care are patru ani.

Artistul a dezvăluit la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, că partenera sa de viață este foarte drastică ca mămică. El a afirmat că nu i-au fost întotdeauan pe plac metodele aplicate de Misha în ceea ce o privește pe fiica lor, Maya.

„Deși maică-sa e mai drastică și mai atentă la educația ei, de multe ori nu mi-a picat bine, dar acum văd niște efecte grozave. Am acuma un copil extraordinar de bine educat, de cuminte. Nu există să nu-și strângă singură jucăriile, să nu-și strângă farfuria după ce mănâncă. Este super educată și super simpatică.

E îndrăgostită de muzică și ne bucură treaba asta. se ascultă multă muzică la noi în casă, ea prinde foarte repede. Are ureche muzicală excepțională și ritm. Clar e îndreptată spre muzică”, a declarat Connect-R.


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Citește mai multe despre dezvaluiri, educatie, Familie și metode pe Libertatea.

Comentarii