MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 10:07

FOTO/ Connect-R, schimbat total după divorțul de Misha. Cine i-a ținut companie artistului, în prima seară a Cerbului de Aur 2018

Distribuie

Connect-R, schimbat total după divorțul de Misha. Artistul a fost prezent la Brașov, în prima seară a Festivalului Cerbul de Aur 2018, unde a stat mai tot timpul în preajma unei domnișoare. Cu un look schimbat și extrem de elegant, interpretului nu i-a lipsit zâmbetul pe față cât timp a participat la eveniment.

Festivalul internațional „Cerbul de Aur' este organizat în Piața Sfatului din Brașov, în perioada 29 august – 2 septembrie, după nouă ani de întrerupere. Vezi câți bani va încasa câștigătorul trofeului Cerbul de Aur.

Foto: Dumitru Angelescu

Iuliana Tudor va prezenta seara folclorică, la Cerbul de Aur 2018, iar stiliști de top se vor ocupa de imaginea sa. Așadar, ultima seară de la Cerbul de Aur, pe 2 septembrie, este dedicată folclorulul românesc autentic, dar și reinterpretărilor moderne.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Fosta iubită a lui Vârciu preferă să-și care fetița după ea, decât să angajeze bonă. Anastasia are doar 11 luni

Comentarii