Mergi direct la conținut »
CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA/ Am fost în restaurantul unde va avea loc nunta lui Borcea. Ospătarii fac repetiții, oaspeții vor fi întâmpinați cu urări în limba română! FOTO&VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA/ Am fost în restaurantul unde va avea loc nunta lui Borcea. Ospătarii fac repetiții, oaspeții vor fi întâmpinați cu urări în limba română! FOTO&VIDEO

CORESPONDENȚĂ DIN BUDAPESTA/ Am fost în restaurantul unde va avea loc nunta lui Borcea. Ospătarii fac repetiții, oaspeții vor fi întâmpinați cu urări în limba română! FOTO&VIDEO

Echipa Libertatea a ajuns deja în capitala Ungariei, la elegantul restaurant Gundel, unde Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor petrece mâine după-amiază alături de prieteni.

De Eduard Apostol,

Avem imagini și informații în premieră din salonul unde se va desfășura nunta și am asistat la ultimele pregătiri pentru marele eveniment!

Eduard Apostol

Foto&video: Dumitru Angelescu

Budapesta strălucește discret sub soarele blând de septembrie. Sunt 20 de grade și frunzele palide completează tabloul romantic al locului ales de Cristi Borcea să celebreze cea de-a treia nuntă din viața lui.

”A treia oară e cu noroc!”, se zice pe la noi. Nu știm dacă maghiarii au neapărat aceleași vorbe de duh, dar am aflat că, deși petrecerea are loc în Ungaria, oaspeții cuplului Borcea-Pelinel vor fi întâmpinați, la intrarea în selectul restaurant Gundel, cu urări în limba română!

Și asta pentru că Varga, recepționer la Gundel, e născut în România, la Salonta, oraș unde nașul Vizer a avut echipă de fotbal. Iar mama lui e din Gherla. Varga știe românește, nu suficient de bine cât să accepte să fie filmat, dar îndeajuns cât să le ureze invitaților de mâine bun venit și distracție plăcută!

Repetiții cu ospătarii și probe de lumină

Am făcut, cu 24 de ore înaintea mirilor și celebrilor lor invitați, exact traseul pe care aceștia îl vor străbate mâine pentru a ajunge în Salonul Elisabeta sau Salonul Regal, cea mai elegantă zonă din restaurant, loc unde însăși regina Elisabeta a II-a a luat masa cu prințul Filip, la un moment dat, cu ocazia unei vizite în capitala ungară. O încăpere elegantă, discretă și cu o capacitate nu mai mare de 90 de persoane.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

De-acum mesele și scaunele sunt deja aranjate, cartonașele cu numele invitaților așezate la locurile lor. Angajații restaurantului sesizează că tragem cu ochiul și cer discreție. În salon sunt 9 mese rotunde cu câte 8 locuri. 72 de persoane. O nuntă chiar intimă.

Pe o latură, ospătarii stau aliniați frumos și cineva îi instuiește. Sunt cei care vor lucra mâine și pun la punct ultimele detalii legate de servire. Dată fiind reputația restaurantului, dar și a oaspeților, totul trebuie să fie perfect.

Țac, țac. Lumina se stinge și se aprinde amestecând culori în penumbre. Se fac probe pentru diferitele momente ale petrecerii de mâine. Candelabrele se aprind pe rând, toate odată sau pe zone.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

Meniu secret, DJ din România

Ne interesăm de probele de sunet, ele când or sa aibă loc? Așa aflăm că muzica și DJ-ul n-au fost lăsate în sarcina restaurantului. Se ocupă cineva din România, care va veni la Gundel dis-de-dimineață.

Dacă până acum angajații restauranului au fost amabili, ba chiar prietenoși, transparența se încheie odată cu întrebările despre meniu. E strict secret! Da, se regăsesc și câteva dintre produsele restaurantului. Da, e un meniu rafinat. Da, sunt și produse românești. Da, gata. Niciun cuvânt în plus!

După turul de restaurant, se impune un rezumat. Borcea face, așadar, o nuntă intimă și selectă. Invitați aleși pe sprânceană, meniul la fel. Muzică românescă. Și salonul regal pentru regina inimii lui.  Poate totuși a treia oară e cu noroc!

 

CITEȘTE ȘI

Cât costă meniul la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Petrecerea are loc la un restaurant de fițe pe care l-a închiriat cu 15.000 de euro

 

 

 

Close
Închide
  Close