Mergi direct la conținut »
Corina Caragea a câștigat bani din reclame și modelling, înainte să ajungă la TV. Primul job l-a avut în liceu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Caragea a câștigat bani din reclame și modelling, înainte să ajungă la TV. Primul job l-a avut în liceu

Corina Caragea a câștigat bani din reclame și modelling, înainte să ajungă la TV. Primul job l-a avut în liceu

Corina Caragea a devenit independentă financiar încă din perioada liceului. Frumoasa brunetă a făcut cursuri de modelling, apoi a reușit să intre în lumea manechinelor și să câștige bani din reclame și prezentări.

De Andreea Romaniuc Archip,

Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV ar fi putut face o carieră în modelling, dacă și-ar fi dorit, întrucât are atuurile fizice necesare, iar cursuri în domeniu a urmat încă din adolescență. Moda i-a asigurat, de altfel, primele venituri.

„Primii bani i-am câștigat destul de devreme, în liceu. Atunci făceam reclame, prezentări de modă, ședințe foto… Banii îi puneam deoparte, pentru excursii”, ne-a povestit vedeta TV, semn că pasiunea ei pentru călătorii a prins rădăcini în copilărie.

Cum a început cariera de model

Liceana Corina a fost inspirată de o colegă care intrase deja în fascinanta lume a modei. “Am auzit de o agenție care făcea cursuri de modelling , adică era o colegă mai mare care mergea acolo, m-am înscris și eu, și acolo am cunoscut oameni care lucrau cu alte agenții. S-au legat lucrurile, mi-am luat diploma aceea, care mi-a deschis niște porți”, a mai dezvăluit Corina.

Nu și-a neglijat școala

Prezentatoarea de la PRO TV s-a bucurat că avea parte de câștiguri, însă niciodată nu a făcut compromisuri și nu și-a neglijat studiile. “Modellingul era un hobby, ceva de făcut în timpul liber, după școală. Nu îl luam în serios, părinții mei nu mă lăsau să plec prea departe de casă, să plec în străinătate în nici un caz, sau să neglijez școala… Era OK atât timp cât nu lipseam de la școală sau erau afectate în vreun fel examenele. Apoi, destul de devreme, la 19 ani, am început să lucrez în televiziune”, a încheiat Corina.

Close
Închide
  Close