Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Corina Chiriac, Daniel Iordăchioaie, Ileana Șipoteanu și Marcel Pavel au dat milităria jos din pod! Cum arată cântăreții în uniforme

Cântăreți celebri de muzică ușoară s-au reunit, zilele trecute, la inaugurarea și sfințirea unui monument dedicat artiștilor care au contribuit, într-un fel sau altul, la muzica militară. Pentru a se ridica la înălțimea momentului, unii dintre ei și-au comandat uniforme.

De Florian Gheorghe,

Daniel Iordăchioaie, Marcel Pavel, Corina Chiriac, Ileana Șipoteanu și Stela Enache au apărut la eveniment îmbrăcați în uniforme militare de gală, ca să fie în ton cu vestimentația ofițerilor prezenți la fața locului.

Mândre de această experiență de a purta uniforme care, deși n-au grade, impun respect, vedetele muzicii ușoare românești au defilat pe platoul din fața Centrului de Instruire Pentru Muzici Militare din Capitală, încântându-i pe cei prezenți la ceremonia de inagurare a Monumentului artiștilor muzicii românești, o statuie dedicată marilor compozitori, soliști, dirijori și instrumentiști care au contribuit la muzica de inspirație militară – cum este, de exemplu, melodia “Trecea fanfara militară”, compusă de Temistocle Popa și făcută celebră de Dan Spătaru.

FOTO Octavian Ursulescu militar pentru o zi

La ceremonie au fost și muzicieni care s-au ferit de viața cazonă sau cărora armata le-a lăsat amintiri neplăcute, așa că au preferat să rămână îmbrăcați în civil – compozitorii Horia Moculescu, Jolt Kerestely, Mircea Drăgan și Marius Țeicu.

Din rândul elegantelor vedete în uniformă, doar Marcel Pavel a cunoscut greul armatei ca militar în termen: a fost transmisionist la vânătorii de munte, în Maramureș.

Close
Închide
  Close