Mergi direct la conținut »
CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu, în ediția șapte a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu, în ediția șapte a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu, în ediția șapte a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”

Cea de-a șaptea ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și cu nenumărate provocări pentru cele patru vedete invitate: CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu. ”Doi ani de zile i-am simțit lipsa lui Nea Mărin. Mi-a fost atât de dor de el... Am lipsit acești doi ani pentru că am născut-o pe Rebecca”, mărturisește Andreea Tonciu, care este deja obișnuită cu stilul de lucru al lui Nea Mărin. Pe de altă parte, Ionuț Ghenu susține că pentru el participarea la acest reality show este o premieră și nu știe absolut deloc la ce să se aștepte.

De Dana Aramă,


”Eu eram pregătit să fie ca la Asia Express, așa că atunci când în prima dimineață am văzut mâncare și liniște am fost șocat”, spune Ionuț Ghenu.
Cei patru vor avea parte încă din prima zi de o surpriză de proporții din partea lui Nea Mărin și vor fi nevoiți să facă față unor situații neașteptate.


Citește și: FOTO/ Ce nu s-a văzut la parada de Ziua Marinei. Zeul Neptun n-a mai ajuns pe uscat!


 

Close
Închide
  Close