Mergi direct la conținut »
Crede cineva că are 47 de ani? Imaginile în care Tania Budi zici că e puștoaică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Crede cineva că are 47 de ani? Imaginile în care Tania Budi zici că e puștoaică

Crede cineva că are 47 de ani? Imaginile în care Tania Budi zici că e puștoaică

Tania Budi este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Blonda a fost și continuă să fie una dintre cele mai agreabile apariții mondene. A ajuns la 47 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta. Se ține atât de bine că pare cu mulți ani mai tânără, multe domnișoare având motive să o invidieze. În două fotografii pe care le-a postat pe Facebook, blonda pare mai degrabă o puștoaică. Îmbrăcată cu tricou și cu o căciulă haioasă pe cap, Tania Budi arată excepțional. Are un ten perfect, fără niciun rid. Zici că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Și nu doar chipul este perfect. Febleţea lui Cătălin Botezatu, în prezent deţinătoarea unui club din Constanţa, face ce face şi reuşeşte să arate mai bine pe zi ce trece. Nu are pic de celulită, iar de vergeturi sau de kilograme în plus nici nu poate fi vorba.

De Sonia Popa,

Nu vrea să audă de televiziune

Superba vedetă a scris pe o rețea de socializare care este motivul pentru care refuză orice invitație la emisiunile TV.

”De foarte multa vreme refuz orice invitatie la orice emisiune TV. Pur si simplu nu vad niciun context care sa ma mai reprezinte in zona asta (nu ca as fi vazut vreodata cu adevarat dar asta e alta poveste)”, spunea ea de curând.

Close
Închide
  Close