MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 14:38

Cristian Boureanu și-a dus iubita tinerică în vacanță la Cazane | FOTO

Distribuie

Cristian Boureanu și Laura Dincă au ales să-și petreacă vacanța de vară în România, la Cazane, acolo unde simt perfect.
Cristian Boureanu și iubita lui, Laura Dincă, care este cu peste 20 de ani mai mică decât el, își petrec vacanța într-un peisaj de vis. Cei doi amorezi au ales să-și petreacă vacanța în România, la Cazanele Dunării.

Cei doi se simt perfect împreună și profită din plin de vacanță. Cristi Boureanu și Laura Dincă par mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi fiind surprinși în momente de tandrețe maximă pe durata vacanței.

Cristian Boureanu, în vârstă de 45 de ani, este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, cea care îi este iubită în prezent.

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control.


Citește și: VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”


 

Citește mai multe despre cristian boureanu și Laura Dinca pe Libertatea.

Comentarii