Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cristina Ciobănașu are o relație apropiată cu Tudor, chiar dacă se întâlnesc foarte rar. „Îl văd de 3-4 ori pe an pe fratele meu biologic!”

Destinul Cristinei Ciobănașu s-a schimbat radical din 2008, de când Ruxandra Ion a văzut-o la emisiunea "Dansez pentru tine"', i-a aflat povestea și a decis să o ia sub aripa ei ocrotitoare, în familie. De atunci, actrița are o mamă naturală și una adoptivă.

De Andreea Romaniuc Archip,

Cristina Ciobănașu se înțelege foarte bine cu Ruxandra Ion, dar și cu familia extinsă, respectiv soțul producătoarei și cei doi băieți ai lor, Ducu și Cosmin, precum și cu copiii acestora. Astfel, de ani buni, roșcata se împarte între cele două familii.

Cristina Ciobănașu alături de cele două mame

Cu Ruxandra Ion are o relație foarte apropiată, mai ales că lucrează împreună de aproape un deceniu, dar și ceilalți membri ai familiei o îndrăgesc la fel de mult: „Relația e foarte bună, ne înțelegem foarte bine. Fiind fată, sunt mai apropiată de mama, e mai ușor să vorbești cu ea despre foarte multe lucruri. El (n.r. soțul Ruxandrei Ion) e acolo, e criticul din umbră, adică înțeleg din priviri dacă nu fac bine ceva și nu trebuie să spună nimic ca să mă prind”, ne-a povestit Cristina Ciobănașu. Ea și iubitul ei, Vlad Gherman locuiesc în casa producătoarei TV, la mansardă.

Se vede săptămânal cu frații

Încă de la început, Cristina Ciobănașu s-a integrat rapid și a reușit să se facă plăcută de băieții Ruxandrei Ion. Drept dovadă sunt vizitele dese pe care și le fac. În plus, roșcata este colegă pe platourile de filmare de la „Sacrificiul” cu Ioana Blaj, cumnata ei și soția lui Ducu Ion. Așa că ei sunt o mare familie atât acasă, cât și la job. „Am doi frați mai mari și unul mai mic, biologic. Ne înțelegem bine, ei mă tratează ca pe sora mai mică, prin urmare nu sunt foarte în centrul atenției, dar ne întâlnim în fiecare duminică, ne jucăm cu nepoții, eu cu cei mici și Vlad cu cei mari”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Ciobănașu.

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
Recomandări
Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
 
Ioana Blaj și Ducu Ion, alături de unul dintre cei doi fii

Actrița dă în mintea copiilor ori de câte ori se află în mijlocul nepoților. Mai exact, le face toate poftele copiilor lui Ducu Ion, în timp ce iubitul ei, Vlad Gherman, se ocupă de copiii lui Cosmin. „El se joacă cu nepoții cei mari pe playstation, eu mă joc cu cei mici lego, mă plimb cu ei cu bicicletele și cu trotinetele”, a adăugat ea.

Nu uită nici de fratele biologic

Cristina Ciobănașu alături de fratele ei

Actrița este atentă și la relația cu Tudor, fratele ei natural, care locuiește la Botoșani. „Am un singur frate biologic, mai mic decât mine, pe care îl văd de vreo 3-4 ori pe an, mai des decât îi văd pe părinții mei biologici, pentru că el mai și vine în vizită când are liber de la Școala de jandarmi”, a precizat ea. Atunci când timpul le permite, cei doi frați obișnuiesc să organizeze diverse escapade, fie în țară, fie în străinătate, alături de partenerii lor de viață.

Close
Închide
  Close