MENIU CAUTĂ
30 Noi. 2012 12:26 , de Magdalena Duru

Cristina Rus a ales familia după 10 ani de carieră: „Nu putem trăi fără dragoste! Menirea noastră e să aducem copii pe lume”

Distribuie

„Viața trebuie să te facă să trăiești, nu poți face asta doar pentru carieră. Nu putem trăi fără dragoste, cine crede asta se minte pe sine. Menirea noastră este să aducem copii pe lume, până la urmă.
După o carieră de 10 ani, după 10 ani de alergătură și de concerte și evenimente fericite în viața mea,  a sosit momentul să mă bucur de familie, de soțul meu. Dacă tot s-a întâmplat și Dumnezeu mi l-a scos în cale, chiar m-am bucurat din plin și am gustat din plin din dragoste.

Nu am fost mâhnită când am renunțat la carieră, pentru că oamenii sunt diferiți. Ceea ce mi-a plăcut am făcut și pot să spun cu inima deschisă că am făcut exact ce am simțit. Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns în punctul ăsta și că am familia pe care mi-am dorit-o”, a spus Cristina Rus, joi seara, într-o emisiune la Acasă TV.
Cristina Rus, în vârstă de 31 de ani,  este o cântăreață româncă din Cluj Napoca, devenită cunoscută pentru colaborarea din trecut cu Andreea Bănică, alături de care a format trupa Blondy. Este căsătorită din 2009 cu afaceristul Dragoș Bălteanu, cu care are împreună un băiețel de 2 ani.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii