De Livia Lixandru,

Cristina Rus este cât se poate de discretă în ceea ce privește viața ei de familie, tocmai că despre cea de-a treia sarcină s-a aflat când aceasta era însărcinată în 7 luni.

Pe 19 ianuarie, Cristina Rus a născut cel de-al treilea copil, o fetiță, anunță exclusiv VIVA! Artista și Dragoș Bîlteanu sunt în culmea fericirii și chiar dacă nu sunt la primul copil, emoțiile au fost la fel de puternice.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Cristina Rus a confirmat, în exclusivitate, pentru VIVA! că în pântece poartă cel de-al treilea bebeluș.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță’, spunea Cristina Rus exclusiv pentru VIVA!.

În urmă cu cinci ani, artista a decis că este momentul să se retragă din lumina refletoarelor și să se dedice mai mult vieții de familie. La cea de-a treia sarcină, Cristina Rus nu a postat nicio fotografie cu burtica de gravidă, ci a preferat să se bucure de aceste momente doar alături de cei dragi.

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu mai au o fetiță și un băiețel, iar acum că familia lor s-a mărit bucuria este și mai mare în casă.

Citeşte şi:

Au scos gărzile de la avizier și rezidenții din tabelul de pe site! Cum încearcă Spitalul Municipal Timișoara să acopere cazul medicului care a fentat rezidențiatul

Alertă meteo: Ploi și ninsori abundente! Nouă județe, sub cod portocaliu. Harta zonelor vizate

Petrece majoratul în România, pe scenă! “Micuța” Laura Bretan împlinește 18 ani în aprilie și se va afla în plin turneu national

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor