MENIU CAUTĂ
, de Alina Guta

Cristina Rus: ”E momentul să mă întorc pe scenă. Am primit un semn.” Vezi la ce se referă cântăreața!

Distribuie

Cristina Rus a fost invitată în platoul emisiunii "Drept la țintă" de la Kanal D, unde a dezvăluit faptul că intenționează să meargă din nou la concerte, după mai bine de doi ani de pauză, dar nu în orice condiții.

„Cred că e foarte important să faci ceea ce-ți dorești. Eu mi-am dorit ca după ce am născut să petrec cât mai mult timp cu familia mea. Nu am putut pleca de lângă copil. Acum puțin timp, fiul meu mi-a spus că vrea să cânt și am considerat că este un semn, așa că am decis să mă întorc pe scenă. Voi merge la concerte sau la evenimentele la care voi fi chemată în timpul săptămânii, dar nu în weekend pentru că atunci petrec timpul cu soțul meu, care lucrează foarte mult în timpul săptămânii”, a declarat Cristina Rus.

Cristina Rus, în vârstă de 31 de ani, este o cântăreață româncă din Cluj Napoca, devenită cunoscută pentru colaborarea din trecut cu Andreea Bănică, alături de care a format trupa Blondy. Este căsătorită din 2009 cu afaceristul Dragoș Bălteanu, cu care are împreună un băiețel de 2 ani și opt luni.
 
 
 

Citește mai multe despre Cristina Rus pe Libertatea.

Comentarii