Mergi direct la conținut »
Cu cine se iubește Osvaldo Rios, starul din telenovela "Kassandra". I-a făcut o declarație de dragoste superbă
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cu cine se iubește Osvaldo Rios, starul din telenovela "Kassandra". I-a făcut o declarație de dragoste superbă

Cu cine se iubește Osvaldo Rios, starul din telenovela „Kassandra”. I-a făcut o declarație de dragoste superbă

Osvaldo Rios, unul dintre cei mai ihbiți actori de telenovele, este îndrăgostit lulea. Acesta i-a făcut o superbă declarație de dragoste actualei partenere.

Osvaldo Rios, în vârstă de 58 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu o focoasă brunetă pe nume Lu Rodriguez.

Actorul de telenovelei-a făcut o frumoasă declarație de dragoste actualei sale partenere de viață, de care este îndrăgostit lulea.

„Lu Rodriguez, frumoasa mea, în săptămâna iubirii, dă-mi voie să îți spun că TE IUBESC. Sunt norocos să te am alături”, i-a transmis Osvaldo Rios lui Lu Rodriguez.

Actorul a dat publicității și o fotografie în care apare sărutându-se pasional cu iubita.

 

La începutul anilor 1990, actorul portorican Osvaldo Rios înnebunea femeile din România și nu numai, care abia așteptau să-l vadă în telenovela Kassandra, una dintre cele mai vizionate din toate timpurile. Osvaldo Rios este unul dintre cei mai apreciați actori de telenovele, dar și cântăreț. În plan personal, starul a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și actrița Geraldine Fernandez. Este tatăl a trei băieți: Giuliano, Osvaldo și Alessandro. Actorul de telenovele s-a iubit, în urmă cu ani, și cu celebra cântăreață Shakira.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close