Mergi direct la conținut »
Cum a apărut Helmut Duckadam la „Scena misterelor”. Nimeni nu l-a recunoscut
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cum a apărut Helmut Duckadam la „Scena misterelor”. Nimeni nu l-a recunoscut

Cum a apărut Helmut Duckadam la „Scena misterelor”. Nimeni nu l-a recunoscut

Celebrități din sport, politică și lumea artistică s-au aflat în spatele măștilor joi seara, pe „Scena misterelor”, și au pus în încurcătură vedetele din platou care au avut misiunea să le ghicească.

Legendarul portar al echipei Steaua, Helmut Duckadam, fostul prim-ministru al României, Petre Roman, și cântăreții Anna Lesko, Laura Lavric, Nico și Jean de la Craiova au întruchipat șase personaje celebre, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1. Prin intermediul acestora, telespectatorii au avut ocazia să ajungă în lumea casinourilor din Las Vegas, pe Arca lui Noe și în mirificul decor al planetei Pandora, din filmul “Avatar”.

Anna Lesko a fost superba prințesă albastră din “Avatar”, Laura Lavric l-a întruchipat pe unul dintre cei mai mari cuceritori din istorie, conducătorul mongol Ginghis Han, iar celebrul portar Helmut Duckadam s-a deghizat în căpcăunul Shrek, astfel încât nimeni nu l-a recunoscut. Politicianul Petre Roman s-a ascuns în spatele personajului biblic Noe, Nico a fost un imitator mai puțin inspirat al lui Elvis Presley, în timp ce Jean de la Craiova a urcat pe scenă în rolul tăurașului Ferdinand. Ajutoare de mască au fost cunoscuți actori ai scenei românești: Claudiu Bleonț, Tania Popa, Nicodim Ungureanu și Alin Gheorghișan. Un alt invitat special al serii a fost Radu Sârbu, fostul component al trupei O-Zone.

Zece vedete, împărțite în două tabere, au trebuit să ghicească cine se află în spatele măștilor. Diana Munteanu, Pepe, Cosmin Seleși, Maria Cârneci și Șerban Copoț au făcut echipă sub numele Galacticii, pe când Rona Hartner, Dorian Popa, Andrei Duban, Amna și Cezar Ouatu au fost în echipa Starurilor.

Citește și

Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

 

Close
Închide
  Close