Mergi direct la conținut »
Cum a fost surprinsă Gina Pistol la un concert de-al lui Smiley. Îl susține din public | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a fost surprinsă Gina Pistol la un concert de-al lui Smiley. Îl susține din public | FOTO

Cum a fost surprinsă Gina Pistol la un concert de-al lui Smiley. Îl susține din public | FOTO

Gina Pistol a fost surprinsă în public la un recent concert pe care Smiley l-a susținut în Capitală.

De Dana Aramă,

Gina Pistol trăiește o poveste de iubire cu Smiley, însă cei doi s-au ferit să dea declarații concrete despre relația lor, preferând ca aceasta să se consume departe de ochii curioșilor. Deși formează un cuplu, cei doi evită să fie se afișeze împreună. Însă, zilele trecute, Gina Pistol a fost prezentă la un concert susținut de Smiley la Berăria H din Capitală.

În timp ce iubitul ei cânta pe scenă, Gina Pistol l-a susținut din public. Ea a fost surprinsă printre spectatori, toată numai un zâmbet, semn că s-a simțit de minune și s-a distrat pe cinste la spectacolul oferit de iubitul ei.

Prezentatoarea de televiziune a urmărit îndeaproape prestația lui Smiley, filmând cu telefonul mobil cele mai importante momente.

FOTO: Facebook Berăria H

Citește și: Cum s-au făcut jocurile la Bruxelles pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-şef european: Europarlamentarii români au încercat să influenţeze votul colegilor lor

 

 

Close
Închide
  Close