MENIU CAUTĂ
, de Magdalena Duru

Cum a slăbit Ellie White după naștere? Uite dieta ei!

Distribuie

"De când a apărut bebe pe lume mi s-a schimbat viață radical. Simt că acum avem un țel și un scop în a face tot ce facem pentru el. În cariera mea muzicală nu s-a schimbat absolut nimic. Mergem mai departe, acum începem din nou activitatea în forță. Urmează să lansez un nou single în câteva săptămâni, deja concertele le-am început, evenimentele la fel, deci, ne facem treabă pe lângă bebe", a spus Ellie White pentru adpm.ro, precizând că regimul vegetarian pe care îl urmează a ajutat-o atât pe parcursul sarcinii, cât și după să fie plină de vitalitate.

„Aș recomanda tuturor persoanelor regimul vegetarian. Este un stil de viață foarte sănătos pe care eu l-am adoptat inițial fără să-mi propun asta propriu-zis. Din dorința de a slăbi puțin, m-am gândit să încep un fel de regim. Nu o cură de slăbire clasică, fiindcă eu nu aș putea ține o dietă în care să mi se impună ce alimente să consum în fiecare zi.

Mi-am pus în plan să încep să mănânc mai mult grătare și salate, iar la un moment dat ajunsesem să mănânc mai multe salate decât grătare. Așa am început să nu mai mănânc carne și am realizat că asta mă face să mă simt foarte bine. Am continuat cu stilul ăsta de viață fiindcă mi s-a părut că pe lângă tonusul foarte bun pe care mi-l oferă, mă și ajută să-mi mențin silueta așa cum îmi doresc”, a completat artista.
Iubeşti Steaua? Demonstrează că eşti un suporter adevărat şi Libertatea te îmbracă în echipamentul Stelei!
 

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii