De Daria Maria Diaconu,

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut în iunie 2018. Cei doi erau logodiți din luna februarie a acestui an, iar în acest weekend a avut loc nunta.

Potrivit 20minutos.es, nunta celor doi a avut loc la castelul Belcourt, aflat pe o insulă privată din Newport, Rhode Island. Palatul a fost construit de arhitectul american Richard Morris Hunt.

Evenimentul de la castelul Belcourt au participat 150 de invitrați, unul și unul. printre vedetele care le-au fost alături lui Jennifer Lawrence și lui Cooke Maroney s-au aflat cântăreața Adele, Cameron Diaz, Emma Stone, Ashley Olsen, Kris Jenner, Sienna Miller, Nicole Richie și Joel Madden etc.

Pentru cea mai importantă zi din viața lor, Jennifer Lawrence și Cooke Maroney au apelat la serviciile lui Mark Seed, unul dintre cei mai cunoscuți organizatori de nunți.

Conform TMZ, meniul de la nunta celor doi ar fi costat 210 dolari de persoană. Printre delicatesele care au fost servite la nunta actriței s-au aflat carne de vită cu sos pe bază de fructe de pădure, pește cu diverse ierburi fine, cartofi dulci, varză de Bruxelles, dulciuri rafinate și băuturi scumpe, precum șampanie și Bourbon.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Conacul în care s-a filmat ”Felix și Otilia”, pelicula după romanul lui George Călinescu, este la un pas de prăbușire. Țiți Dumitriu a fost proprietar fictiv și a vorbit pentru prima oară pe tema asta

Vacanță în lumea Barbie! „Casa de vis” a păpușii poate fi închiriată. Cât costă o noapte de cazare

FOTOREPORTAJ | Trei luni după tragedia de la Caracal. Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate