Mergi direct la conținut »
Cum arată Dana Săvuică în costum de baie, la 46 de ani | FOTO ÎN ARTICOL
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată Dana Săvuică în costum de baie, la 46 de ani | FOTO ÎN ARTICOL

De când a divorţat, Dana Săvuică pare să întinerească pe zi ce trece. La cei 46 de ani, pe care i-a împlinit la începutul acestui an, blonda arată foarte bine în costum de baie.

De Clara Vacaru,

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, Dana Săvuică reuşeşte, şi la 46 de ani, să fie într-o formă de zile mari. Chiar dacă a luat câteva kilograme în ultimele luni, blonda poartă cu dezinvoltură costumele de baie şi nu ezită să posteze, pe Facebook, imagini care de care mai incitante.

dana savuica

Ce face pentru a slăbi

De când este o femeie singură, Dana Săvuică lucrează intens pentru a-și îmbunătăți imaginea. Blonda și-a dezvoltat un ritual matinal, cu ajutorul căruia speră să slăbească. “De curând am început o mică terapie cu ulei de nucă de cocos – 3 linguri de ulei – de dimineață cu o jumătate de lămâie stoarsă, se omogenizează, se face așa ca un fel de cremă și se bea shot dimineața. Are proprietăți foarte bune pentru corp, să îl țină sănătos, dar în același timp strânge stomacul și practic nu mai ai senzația de foame„, ne-a declarat ea, în urmă cu câteva zile. Pe lângă disciplină alimentară, blonda acordă importanță și sportului şi face mişcare în aer liber de câte ori are ocazia.

dana1

Dana Săvuică a divorţat în luna decembrie a anului 2015, după 25 de ani de mariaj. Blonda a evitat mereu să vorbească despre motivele acestei decizii şi a încercat să încheie mariajul cu Răzvan Stanciu în cea mai mare discreţie, motiv pentru care separarea s-a produs la notar.

 

 

Close
Închide
  Close