Mergi direct la conținut »
Cum arată Eva Longoria în costum de baie la 6 luni după ce a născut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată Eva Longoria în costum de baie la 6 luni după ce a născut

Celebra artistă Eva Longoria le dă peste nas cârcotașilor care o critică pentru faptul că încă nu și-a recuperat silueta după naștere. Vedeta s-a pozat în costum de baie.

De Dana Aramă,

Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu șase luni. Atunci, vedeta l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Santiago, pe care îl are din povestea de dragoste cu Jose Baston.

În ulima perioadă de timp, despre binecunoscuta actriță s-a spus că nu și-a recuperat încă silueta de vis pe care o avea înainte de naștere.

Pentru a le da peste nas cârcotașilor, Eva Longoria a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă, vedeta arată foarte bine și afișează un trup cu forme care atrag imediat atenția. În plus, radiază de fericire și este plină de enregie.

Eva Longoria este una dintre cele mai apreciate actrițe americane. Este cunoscută telespectatorilor din România grație serialului „neveste disperate”, care s-a bucurat de mare succes. În plan personal, Eva Longoria a fost căsătorită cu Tony Parker, de care a divorțat în anul 2011. Din anul 2016, vedeta este căsătorită cu omul de afaceri mexican Jose Anonio Baston Patino. Băiețelul lor, Santiago, a venit pe lume în luna iunie 2018.

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

Close
Închide
  Close