De Miruna Darcovici,

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au început să iasă destul de des în oraș sau la piscină, pentru a se relaxa, lăsând-o e micuță în grija bunicii, dar se întorc rapid acasă pentru a se bucura de cel mai nou membru al familiei lor. Cea mai recentă fotografie cu micuța Rebecca a făcut furori pe o rețea de socializare, imaginea având peste 6.000 de aprecieri.

Andreea și Daniel s-au fotografiat împreună cu fiica lor și se vede că sunt topiți după ea. ”O lună, copilul meu, sufletul meu, îngerul meu”, sunt cuvintele care însoțesc imaginea de jos.

Din păcate, Andreea Tonciu are şi mici probleme, după naştere. Mai exact, ea nu poate să-şi alăpteze copilul de fiecare dată când îşi doreşte, deoarece… nu are cu ce.”Andreea este bine, copilul e din ce în ce mai bine. Avem o problemă cu alăptatul, pentru Andreea nu prea are lapte. Îi facem şi la biberon. Ea a fost foarte speriată de alăptat, mulţi i-au spus că va fi foarte dureros. O ţine toată ziua la sân, de dimineaţă până seara. S-a schimbat foarte mult, e o mămică foarte iubitoare, nu vrea pe nimeni în jurul ei”, a declarat mama Andreei Tonciu, la Antena Stars.

Pe 8 iunie Andreea Tonciu a născut o fetiţă căreia i-au pus numele Rebecca. Ultima săptămână de sarcină a fost una extrem de grea pentru Andreea Tonciu. Bruneta a stat numai în pat, la sfaturile medicului, pentru a nu exista probleme. Fosta asistentă tv a făcut dezvăluiri emoționante, de curând, precizând de ce nu poate naște natural, deși și-ar fi dorit asta.

Andreea Tonciu s-a căsătorit în luna februarie, iar nași i-au fost Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf.

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea