De Livia Lixandru,

Paul are 33 de ani și se înțelege foarte bine cu sora lui. Gina a vorbit recent despre relația pe care o are cu acesta și problemele pe care le-au întâmpinat în urmă cu ceva ani.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta.

Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, a declarat Gina la un moment dat, potrivit VIVA!

Gina a vorbit despre problemele din copilărie

Puțini mai știu și că Gina Pistol nu a avut o copilărie perfectă. Părinții ei s-au despărțit când ea și fratele ei erau încă mici.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. După divorţ, tata s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a declarat într-un alt interviu Gina.

„Mie îmi este un pic teamă de responsabilitatea mare pe care o ai atunci când ești părinte, pentru că te gândești că viața unui suflet depinde de tine. (…). L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun-simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta. (…).

Și mă gândesc că copiii mei ar fi la fel. Poate mi-e dat să fac un copil, doi sau poate, cine știe, mi-e dat să nu fac. Nu știu, dar normal că undeva, în adâncul sufletului meu, îmi doresc.

Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după, el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec”, a mai dezvăluit iubita lui Smiley.

Citeşte şi:

Cum dă ONAC 3 milioane de euro în plus pe viziere. Le-a refuzat pe cele românești și le-a luat pe cele importate de Viggo Fashion, firmă legată de Cătălin Botezatu

INFOGRAFIC | Evoluţia deceselor COVID-19 în România. 77% dintre victime aveau peste 60 de ani, 3 județe fără niciun deces

Cât de importante au fost interdicțiile de călătorie în pandemie: fără ele, alte câteva milioane de europeni s-ar fi îmbolnăvit

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor