MENIU CAUTĂ
11 Apr. 2017 18:18

Cum arată Ilie Dobre, cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume. A strigat „gol” aproape 40 de secunde fără respirație

Distribuie

Cum arată Ilie Dobre, cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume. Acesta are astăzi 63 de ani.

Ilie Dobre este unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi de radio de la noi, dar și din lume, deținător al multor recorduri mondiale.

A făcut istorie în postura de comentator sportiv de radio.

Este deținătorul certificatului de atestare a recordului mondial în transmisiunea directă radio-tv a unui gol, fără respirație (35 de secunde și 6 zecimi), conferit de World Records Academy (Academia Mondială a Recordurilor, cu sediul la Miami (SUA), cea mai prestigioasă organizație internațională care certifică recordurile mondiale.

Cum arată Ilie Dobre, cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume. Andreea Berecleanu, fericită că l-a întâlnit

Andreea Berecleanu a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare o fotografie cu celebrul comentator sportiv.

Prezentatoarea de televiziune, care recent a mărturisit că are probleme de sănătate, a vorbit în termeni mai mult decât laudativi despre Ilie Dobre.

„Record Academy i-a acordat un nou record de mare prestigiu, „Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume”. A fost în Cartea Recordurilor de 7 ori. Eu l-am auzit toată copilăria, iar vocea lui răsuna din toate curțile vecinilor. România avea puțin divertisment pe vremea aceea, mai ales înainte de ’89, iar el aducea multe bucurie. O aduce și acum, asa cum mi-a făcut și mie azi ziua mai frumoasă! Un om iubit de microbiști și nu numai: Ilie Dooooooooooooobre!!!! Goooooooooool!”, a comentat Andreea Berecleanu, care recent și-a prezentat părinții prietenilor virtuali.

Citește mai multe despre andreea berecleanu și Ilie Dobre pe Libertatea.

Comentarii