Mergi direct la conținut »
Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut. Unde a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică Junior
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut. Unde a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică Junior

Cum arată Lavinia Pîrva după ce a născut. Unde a fost surprinsă soția lui Ștefan Bănică Junior

Lavinia Pîrva a fost surprinsă la cumpăîrături într-o benzinărie la numai câteva zile după ce a devenit mămică pentru prima oară.

De Dana Aramă,

Ștefan Bănică Junior a devenit tată pentru a treia oară. Actuala sa soție, Lavinia Pîrva a născut în data de 16 mai 2019. Acesta este primul copil al cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Cântăreața a adus pe lume un băiețel care a primit numele Alexandru. La numai câteva zile după ce a devenit mămică pentru prima oară, cântăreața a fost surprinsă la cumpărături într-o benzinărie, potrivit spynews.ro.

Îmbrăcată lejer, în colanți și un tricou sport, cu o pereche de papuci foarte comozi în picioare, lavinia Pîrva s-a oprit la o benzinărie din Capitală, de unde a cumpărat câteva sandvișuri. Aceasta a studiat cu foarte mari atenție ofertele de la rafturi.

După ce a cumpărat ce și-a dorit, soția lui Ștefan Bănică Junoior s-a îndreptat grăbită spre mașina aflată în parcarea benzinăriei.

Lavinia Pîrva a făcut cumpărături într-o benzinărie din Capitală (foto: spynews.ro)

Lavinia Pîrva a făcut cumpărături într-o benzinărie din Capitală (foto: spynews.ro)

 

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală din România. În plan personal, acesta a fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta. Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică Junior din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Violeta este rezultatul mariajului pe care artistul l-a avut cu vedeta de televiziune Andreea Marin.


Citește și:

Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

Close
Închide
  Close