Mergi direct la conținut »
Cum arată Maria Constantin pe băncile școlii. Cum a fost pozată în sala de curs de la Conservator
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Maria Constantin pe băncile școlii. Cum a fost pozată în sala de curs de la Conservator

Cum arată Maria Constantin pe băncile școlii. Cum a fost pozată în sala de curs de la Conservator

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin s-a lăsat fotografiată pe băncile școlii, mai exact la Conservatorul din București, acolo unde este studentă.

De Dana Aramă,

Dacă admiratorii săi o știu foarte sobră îmbrăcată în port tradițional, când merge la școală Maria Constantin este cu totul diferită.  La 32 de ani pare o tânără  de  20 de ani, după cum se poate vedea și din fotografia pe care maria Constantin și-a făcut-o la școală.

Interpreta a fost fotografiată în sala de curs de la Conservator, acolo unde este studentă. Îmbrăcată în blugi, cu tricou și o cămașă în carouri pe deasupra, cu adidași și cu părul prins neglijent, Maria Constantin are o atutudine foarte relaxată.

„Săptămâna începe cu … învățat ?”, le-a transmis solista admiratorilor săi din mediul virtual.

Postarea Mariei Constantin a adunat sute de like-uri în doar o oră.

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară. În plan personal, aceasta a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Maria Constantin a fost măritată cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care și-a unit destinul în anul 2007. Din mariajul celor doi a rezultat un băiat, Codrin. Ulterior, Maria Constantin s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în ianuarie 2018. În prezent, vedeta are o relație cu fostul fotbalist Dacian Varga.

Citește și: Tolo: Tipic pentru Guvernul Dăncilă: după ce a interzis conferințele de presă, Tudorel Toader interzice și presa

 

Close
Închide
  Close