Mergi direct la conținut »
Cum arată meniul zilnic al Amaliei Năstase după ce a slăbit 12 kilograme
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată meniul zilnic al Amaliei Năstase după ce a slăbit 12 kilograme

Cum arată meniul zilnic al Amaliei Năstase după ce a slăbit 12 kilograme

Amalia Năstase, fosta soție a marelui campion la tenis Ilie Năstase, a explicat care este meniul ei zilnic după ce a reușit să slăbească 12 kilograme în numai o lună.

De Dana Aramă,

Amalia Năstase a ținut o dietă oloproteică. Invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la postul de televiziune Pro TV, Amalia Năstase a detaliat meniul său.
„Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a spus Amalia Năstase.

„După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare…

Dimineața beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia.

La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”, a adăugat ea.

 

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu Ilie Năstase, însă cei doi au ajuns la separare în urmă cu opt ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani. De câțiva ani, Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani.

Citește și: DIICOT CEAUȘIST – Fostul șef PSD al Radio România a cerut să afle cine dă informații pentru tolo.ro, procurorii s-au executat și au percheziționat la 6 dimineața casa unei jurnaliste din redacția muzicală! În fața fetei ei de 25 de ani suferindă de autism, i-au confiscat laptopul, au luat-o la DIICOT și au făcut-o să recunoască o infracțiune inexistentă!

 

Close
Închide
  Close