MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2016 16:36 , de Claudiu Petrisor

Cum arăta Răduleasca în urmă cu 25 de ani, pe vremea în care se iubea cu Bănică! | FOTO

Distribuie

Mihaela Rădulescu are 47 de ani și un fizic de invidiat, care nu îi arată vârsta. Puțină lume își mai amintește că vedeta nu a arătat așa bine dintotdeauna.

Primul mariaj al Mihaelei Țiganu a fost în 1988 cu Bogdan Rădulescu de care s-a despărţit la doi ani. În anul 1994, Răduleasca s-a căsătorit cu Ștefan Bănică. Cei doi au stat împreună cinci ani, dar diva l-a acuzat la divorț că a înşelat-o.

La vremea respectivă, Răduleasca nu arăta nici pe departe atât de bine ca azi. Cei doi apăreau la toate evenimentele mondene, dar Mihaela, pe atunci creață, nu ieșea în evidență cu calitățile fizice. E drept, nici nu purta decolteurile de astăzi. Cum ți se pare că arăta Mihaela în anii ’90?

Cine este Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamţ şi este una dintre cele mai apreciate şi mediatizate vedete tv din România, dar în tinereţe nici nu visa să ajungă vreodată să

lucreze în televiziune, pasiunea şi ocupaţia ei fiind sportul. Astfel, în tinereţe, Mihaela Rădulescu a fost instructor de fitness, şofer de taxi şi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului.

În presă, vedeta a intrat în 1994, primul ei loc de muncă în domeniu fiind la Tele7abc, după care a plecat la PRO TV. Faima ca cunoscut-o la Antena 1, cu emisiunea Duminica în familie'. Între timp, ea  a fost invitată dar şi gazda mai multor emisiuni la diverse posturi de televiziune.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu. Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat acuzându-l că a înşelat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Comentarii