Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată tatăl lui Cabral. A fost părăsit de acesta la numai câteva luni după naștere | FOTO

Cum arată tatăl lui Cabral. A fost părăsit de acesta la numai câteva luni după naștere | FOTO

Tatăl lui Cabral este doctor și este foarte cunoscut în Congo, țara în care locuiește.

De Dana Aramă,

Cabral, care are o fiică pe nume Inoke, a fost părăsit de tatăl său, Alexander Ibacka-Dzabana, la numai câteva luni de la naștere.

Cabral a rămas în grija mamei sale, care era extraordinar de frumoasă în tinerețe.

Alexander Ibacka-Dzabana este doctor în Congo și este foarte cunoscut ca fiind un puternic susținător al drepturilor omului.

Prezentatorul de televiziune povestea pe blogul personal despre cum l-a cunoscut pe Alexandre Ibacka, cel al cărui nume îl poartă.

 “Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”.

“Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, se mai confesa Cabral, care ulterior a îmbunătățit relația cu tatăl său biologic.


Citește și: VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu ”trenul fantomă” din București, între Gara de Nord și Gara de Est


 

Close
Închide
  Close