Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum au reacționat gemenii cântăreței Cristina Bălan la prima călătorie cu metroul

Cum au reacționat gemenii cântăreței Cristina Bălan la prima călătorie cu metroul

Cristina Bălan și-a dus gemenii cu metroul pentru prima dataă.

De Dana Aramă,

Pe contul ei de Instagram, vedeta a publicat mai multe fotografii cuToma și Matei la metrou și a povestit cum au reacționat băieții.

„Prima călătorie a lui Toma și Matei, cu metroul. De la capăt de linie, cu intrat în tunel, automate care scot cartele care deschid bariere și uși care se deschid automat, la ieșire. Ah și cu “ninia” (nenea) din cabina din față a metroului, care face cu mână și da două claxoane la copiii care spun “pa pa, tamvai” (le-am tot spus că e metrou, dar ei insistau că e tramvai ?). Fascinant, ar spune protagoniștii”, a povestit artista pe contul său de Facebook.

Cristina Bălan, în vârstă de 37 de ani, este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan este câștigătoarea de la Vocea României din anul 2015. Din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.

Close
Închide
  Close