Mergi direct la conținut »
Cum îi merg afacerile lui Petru Mircea. Fostul soț al Mădălinei Manole este pe profit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum îi merg afacerile lui Petru Mircea. Fostul soț al Mădălinei Manole este pe profit

Cum îi merg afacerile lui Petru Mircea. Fostul soț al Mădălinei Manole este pe profit

Fostul soț al regretatei cântărețe Mădălina Manole, Petru Mircea, are o afacere mică, dar din care scoate profit.

De Dana Aramă,

Petru Mircea este patronul unei companii de sunet. Firma este una mică, însă fostul partener de viață al artistei Mădălina mMnole are profit.
Astfel, potrivit wowbiz.ro, în anul 2017, compania lui Petru Mircea a înregistrat o cifră de afaceri de 15.000 lei, fără ca aceasta să aibă vreo cheltuială.
Firma lui Petru Mircea a încheiat anul fiscal cu un profit de 14.500 lei net (15.000 lei brut). Conform sursei mai sus-menționate, în prezent, în conturile firmei lui Petru Mircea se află 35.936 lei. Compania are datorii de 526 lei și creanțe (bani de recuperat) de 62 lei.
Compania lui Petru Mircea, care oferă suport pentru interpretare artistică, nu mai are niciun angajat în acest moment.

Anul acesta s-au împlinit opt ani de la dispariția celei care a fost cântăreața Mădălina Manole. Artista  a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), iar decesul a survenit în câteva minute. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, din mariajul lor rezultând un băiețel, Petru Mircea junior.


Citește și: Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Close
Închide
  Close