MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 16:41

Cum a primit Romică Țociu vestea că va fi bunic. “Nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar”

Distribuie

Romică Țociu va deveni bunic anul viitor. Băiatul actorului, în vârstă de 24 de ani, i-a dat vestea cea mare, deși nu este căsătorit cu iubita lui, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani.

„Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea… Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar plăcea mie , dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă. Cred că sunt vreo trei, patru ani împreună. Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine”, a spus Romică Ţociu la Antena Stars.

În 2016, soția lui Romică Țociu a fost depistată cu cancer. Au trecut aproape doi ani şi din fericire starea de sănătate a Nicoletei, soţia lui Romică Ţociu, este foarte bună, iar soțul ei confirmă acest lucru.

Citește și

EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90

Comentarii