Mergi direct la conținut »
Cum a reacționat Liviu Arteni când a aflat că Israela Vodovoz a murit. Sora lui a dat detalii înfiorătoare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a reacționat Liviu Arteni când a aflat că Israela Vodovoz a murit. Sora lui a dat detalii înfiorătoare

Cum a reacționat Liviu Arteni când a aflat că Israela Vodovoz a murit. Sora lui a dat detalii înfiorătoare

Sora lui Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, a dezvăluit ce reacție a avut acesta în momentul în care a aflat că ex-partenera sa de viață a murit.

De Dana Aramă,

Liviu Arteni a fost căsătorit cu Israela Vodovoz, însă cei doi au ajuns la divorț. După separare, Liviu Arteni a ajuns să cerșească pe stradă, iar după moartea Israelei Vodovoz a fost de negăsit.

Una dintre surorile lui Liviu Arteni a dezvăluit, într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, cum a reacționat acesta în momentul în care a aflat că fosta lui parteneră de viață a murit.

„Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un șoc foarte puternic. Urla și țipa din toți plămânii. A trăit șocul vieții lui. Am înțeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante. Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu.

Țineau legătura în permanență. Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună. Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. A spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri”, a mărturisit sora lui Liviu Arteni.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Close
Închide
  Close