MENIU CAUTĂ

Cum s-au îmbrăcat Gabi Cristea și nașa Cristina Șișcanu la petrecerea de botez a Victoriei

Distribuie

Cum s-au îmbrăcat Gabi Cristea și nașa Cristina Șișcanu la petrecerea de botez a Victoriei. Cele două vedete au strălucit sâmbăta seara și au atras privirile și admirația celor din jur prin eleganță și bun gust.

Dacă atunci când a mers la biserică, Gabi Cristea a ales să poarte o rochie scurtă, de culoare albastră , la restaurant, aceasta a îmbrăcat o rochie albă, din voal, lungă până în pământ.

Madalin Ionescu

De asemenea, în ziua botezelui, soția lui Mădălin Ionescu a atras atenția cu rochia roșie ca focul , în timp ce seara, la restaurant a purtat o rochie mai discretă. Fostul prezentator de la Kanal D a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de cele mai importante persoane din viața lui. Alături de fotografie, acesta a scris și un mesaj.

Gabriela Cristea. La biserică, vedeta a purtat o rochie scurtă, albastră

Gabriela Cristea. La biserică, vedeta a purtat o rochie scurtă, albastră

„Ieri ne-am lărgit familia …. Si noi … si ei … Acestea sunt clipe care pot construi o eternitate ! Sa ne trăiască fetițele ! Pentru ele vom muta munții daca va fi nevoie „,  a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Emoții mai pentru cei doi părinți  și nași. Micuța Victoria a fost creștinată.  Evenimentul a avut loc la biserica din Petrești, zona Corbeanca, unde s-au adunat toți prietenii celor doi, dar și familia artistului.

Citește și

EXCLUSIV/Sergiu Nicolaescu se lăuda că e tare la box, dar era praf! Fostul cascador Vasile Popa l-a dat de gol

Citește mai multe despre Cristina Șișcanu, gabi cristea, botez, rochii și tinute pe Libertatea.

Comentarii