Mergi direct la conținut »
Cum s-a îmbrăcat Ramona Gabor la o nuntă în Dubai. Toată lumea i-a spus că e ca o prințesă | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a îmbrăcat Ramona Gabor la o nuntă în Dubai. Toată lumea i-a spus că e ca o prințesă | FOTO

Cum s-a îmbrăcat Ramona Gabor la o nuntă în Dubai. Toată lumea i-a spus că e ca o prințesă | FOTO

Ramona Gabor a fost prezentă, în acest weekend, la un eveniment important pentru un cuplu de preteni de-ai săi. 

De Dana Aramă,

 

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, a fost prezentă la nunta unor prieteni, care a avut loc în Dubai. Ramona Gabor, care este plecată de foarte mult timp din România, a avut o apariție de zile mari la evenimentul respectiv.

Pentru nunta prietenilor ei din Dubai, Ramona Gabor a ales o rochie lungă de culoare nude, peste care a purtat un voal din dantelă neagră, transparent. Ținuta a pus-o foarte bine în valoare.

Sora mai mică a Monicăi Gabor a primit numeroase complimente pentru felul în care a arătat la eveniment.

„Prințesă”, „Atât de frumoasă”, „Ești superbă”, „Prețioasă”, „Sunteți foarte frumoasă îmbrăcate în acest fel… parcă sultanele frumoase din film”, „Adevărate domnițe cu stil elegant”, „Ești vis”, „Minunată”, „Super perfecțiune, super sublim rafinament, super eleganță vestimentară, super profesionalism, supremă unică frumusețe”, „Principesa perfectă”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care Ramona Gabor le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO ȘOCANT – SECRETELE „COLECTIV”: Minciunile care au dus la viermi pe rănile pacienților din România. „În niciun raport medical al arșilor transferați în străinătate nu au fost consemnate analizele legate de bacteriile nosocomiale depistate!”

 

 

Close
Închide
  Close