De Dana Aramă,

În vara lui 2013, medicul estetician Adina Alberts devenea soția cu acte în regulă a omului de afaceri Viorel Cataramă.

Doi ani mai târziu, venea pe lume fiica cuplului, Briana.

Adina Alberts a oferit detalii despre cum s-a schimbat viața sa de când s-a căsătorit cu Viorel Cataramă într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

„Am fost focusată doar pe învățat, experimentat, acumulat, perfecționat tot ce ține de această meserie. Și atât. Fără alte pa- siuni, fără prea multe emoții, fără transpunere. Asta până l-am cunoscut pe actualul meu soț. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat radical. Am înțeles că, în relația cu soțul meu, eu trebuie să fiu femeia. Nu mai puteam fi masculul alfa în care mă transformasem în toți acești ani. M-am reevaluat și am decis că trebuie să mă reinventez Am reușit treptat să mă temperez, să cunosc și să aprofundez rolul femeii într-o relație de familie, să mi-l doresc, să îmi doresc să aduc pe lume un copil, să avem o familie frumoasă, toate astea în paralel cu meseria mea.

Am descoperit treptat tot ceea ce înseamnă și definește o femeie. Iar când a venit pe lume Briana, în august 2015, uaaau, ce tsunami de sentimente și emoții, ce revărsări de lacrimi de bucurie și iubire! Doamne, parcă uitasem complet că mai am și creier! Totul funcționa pe bază de emoție, iubire și sacrificiu absolut. Am mers până acolo încât îmi trecuse prin cap să vând tot și să mă dedic complet fetiței. Vreo 6 luni am gândit așa”, a declarat Adina Alberts.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

„Relația noastră se bazează pe susținere reciprocă. Eu sunt „umărul“ pe care soțul meu se sprijină la nevoie și el este la fel pentru mine. El știe că are alături o persoană bine intenționată, dezinteresată, care întodeauna îi va da un sfat bun. Știe că intuiția mea nu dă greș. În schimb, atunci când „mă ridic“ în sfere prea înalte, el este cel care mă aduce la concret. Are capacitatea de a vedea esențialul în orice situație și de a ignora zecile de mesaje parazite”, a mai spus ea.

Citește mai multe pe viva.ro


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri