De Andreea Romaniuc Archip,

Mămica eroină din showbiz a bifat, zilele trecute, primul eveniment monden după nașterea celui de-al șaselea copil. Vedeta a participat la petrecerea „Elle Trends Party 2019”, demonstrând că și-a recuperat formele de odinioară.

Anca Serea Foto: Vlad Chirea

Cum e viața cu 6 copii?, am fost curioși să aflăm. „Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5… Destul de complicată, dar frumoasă, foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 0.30 – 1.00 până la 3.00, la 3.00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5.30 și mai dorm de la 5.30 până la 6.55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”, ne-a mărturisit Anca Serea.

Leah va dormi cu părinții în primul an de viață

Cum familia s-a tot mărit de-a lungul anilor, proaspăta mămică luase în calcul transformarea unui dressing în cameră de copii. A renunțat însă la acest plan, micuța Leah găsindu-și loc în dormitorul părinților. Este o soluție temporară, întrucât Anca și Adi intenționează să își schimbe domiciliul.

„Nu am făcut nimic, pentru că ne-a venit ideea – sper eu, genială – să ne mutăm într-o altă casă, într-un alt cartier. Deocamdată, suntem la stadiul de proiect. Nu am modificat nimic în casă, Leah doarme cu noi în continuare și o să doarmă oricum, indiferent dacă ne mutăm sau nu. Primul an de viață va dormi cu noi în pat”, ne-a dezvăluit fosta vedetă de televiziune.

În tatonări cu botezul

Leah va fi creștinată cât de curând, mai trebuie doar să se pună de acord părinții asupra datei. „Nu știm exact când va fi, Adi și-ar dori să facem botezul mai aproape de luna noiembrie, decembrie, iar eu mi-aș dori să mai prindem soare și căldură și să facem o minipetrecere în aer liber. Discutăm dacă va fi acum, la mijlocul lui octombrie sau lăsăm mai aproape de luna decembrie, să mai crească fetița”, ne-a mai spus Anca.

Citeşte şi:

Cea mai tare experiență trăită de Corina Caragea în Hawaii: „M-am trezit cu o focă lângă mine pe plajă!”

Cine este geniul din spatele Airbnb. Brian Chesky și-a cunoscut iubita pe Tinder și a fondat compania, care acum valorează 38 de miliarde de dolari, pentru a-și plăti chiria

Cu ce se ocupă, la 23 de ani, Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată