Mergi direct la conținut »
Cum se distra fosta primă doamnă a Mexicului pe vremea când juca în telenovele. Petreceri până la șase dimineața | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se distra fosta primă doamnă a Mexicului pe vremea când juca în telenovele. Petreceri până la șase dimineața | FOTO

Cum se distra fosta primă doamnă a Mexicului pe vremea când juca în telenovele. Petreceri până la șase dimineața | FOTO

Angelica Rivera, fosta primă doamnă a Mexicului, a fost petrecăreață pe vremea când juca în telenovele. Dezvăluirea a fost făcută de un fost coleg de breaslă și prieten al vedetei.

De Dana Aramă,

În urmă cu ani, actrița mexicană Angelica Rivera făcea furori cu rolurile sale din telenovele. Ulterior, după ce a devenit prima doamnă a mexicului, vedeta a renunțat să mai apară în telenovele. Însă acum ies la iveală detalii mai puțin cunoscute despre Angelica Rivera, din vremurile când era actriță.

Actorul și bunul ei prieten, Francisco Gattorno, alături de care vedeta a jucat în telenovela „Stăpâna”, a vorbit despre petrecerile care se dădeau pe vremuri în casa acesteia.

„Pe vremea când jucam amândoi în Stăpâna, în casa Angelicăi era mare distracție. Era o obișnuință să fie petreceri cu mariachi și să țină până la șase dimineața, după care ne urcam în avion și mergeam unde era nevoie, tot cântând”, a afirmat actorul Francisco Gattorno.

Acesta a vorbit și despre o eventuală revenire a Angelicăi Rivera pe platourile de filmare.

„Ar fi minunat, pentru că ea este o mare actriță, ar atrage imediat atenția publicului. Și cred că Angelica mai are încă multe de spus ca actriță. Ar fi foarte interesant să jucăm din nou împreună, m-ar bucura enorm…”, a mai spus Francisco Gattorno.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela Alcanzar una estrella’ unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” (Stăpâna’),

În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique pena Nieto, fostul președinte al Mexicului.

Citește și: România – Olanda, la Euro 2018 de handbal feminin. Victoria care poate trimite România în semifinale

 

 
 
Close
Close
Închide