Mergi direct la conținut »
Cum se vor numi gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Ce semnificație aparte au prenumele micuțelor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum se vor numi gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea. Ce semnificație aparte au prenumele micuțelor

Gemenele Valentinei Pelinel și ale omului de afaceri Cristi Borcea vor avea două prenume. Cei doi au ales un nume de sfânt pe care îl vor purta amândou, Maria, dar și câte un alt prenume cu semnificație cu totul aparte.

De Dana Aramă, Eduard Apostol,

 

Fiecare dintre gemenele celor doi va purta numele Maria, dar va avea și un alt prenume, diferit.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, spunea Valentina Pelinel într-un interviu.

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea vor avea și un alt prenume, ales specal de cei doi, cu semnificații cu totul aparte. Astfel, una dintre micuțe se va numi Indira, care în sanscrtă înseamnă „frumusețe”. Cealaltă fetiță va primi numele Rania, care în hindu semnifică „regină”.

Valentina Pelinel a devenit din nou mămică vineri, 1 martie 2019. Aceasta a adus pe lume gemene, din căsnicia pe care o are cu omul de afaceri Cristi Borcea, care în prezent se află după gratii. Micuțele au venit pe lume într-o clinică privată din București. Valentina Pelinel a născut la ora 8:30. Imediat după ce le-a adus pe lume pe gemene, Valentina pelinel a primit din partea soțului ei, Cristi Borcea, un imens buchet de trandafiri roții, culoarea ei preferată. Aceștia au ajuns la ea prin intermediul șoferului. pentru nașterea gemenelor lui, Cristi Borcea a scos din buzunar 10.000 de euro.

Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Nemiloasa economie de piață. Ceramica de Bulgaria oprește roata olarilor din Horez

 

Close
Închide
  Close