Mergi direct la conținut »
Cum și-a petrecut Oana Zăvoranu ziua de nume: "Nimic nu vine din cer"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum și-a petrecut Oana Zăvoranu ziua de nume: "Nimic nu vine din cer"

Cum și-a petrecut Oana Zăvoranu ziua de nume: „Nimic nu vine din cer”

Cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul, Oana Zăvoreanu și-a serbat ziua de nume, iar fanii ei au putut să-i transmită vedetei cele mai frumoase urări.

Iar pentru că fanii Oanei Zăvoranu știu că aceasta este o mare iubitoare de cumpărături, ea a ieșit la mall alături de soțul său pentru a face cumpărături. Imediat după ce a terminat sesiunea de shopping, Oana Zăvoranu a postat o fotografie cu ea pe Instagram, adăugând și un mesaj pentru cei care o urmăresc.

„La mulți ani și vouă! Mulțumesc pentru miile de mesaje. Sunt fericită că sunt în sufletele voastre și că atunci când vă gândiți la numele Oana, prima în minte vă vin eu. Să avem parte de ceea ce ne dorim și să luptăm pentru realizarea dorințelor noastre. Nimic nu vine din cer (…). Și nu uitați deviza mea preferată: Zâmbește, totul va fi bine!”, a scris Oana Zăvoranu.

 

View this post on Instagram

 

La Multi Ani si voua ! Multumesc pentru miile de mesaje! Sunt Happy ca sunt in sufletele voastre si ca atunci cand va ganditi la numele OANA, prima in minte va vin EU !??? Sa avem parte de ceea ce ne dorim si sa luptam pentru realizarea dorintelor noastre Nimic nu vine din cer, pentru tot trebuie sa depui eforturi si daca sunt indreptate in directia corecta, nu vor inceta sa apara Fiti pozitivi, optimisti, AWAKEN, pe faza, spirituali, glamour-osi, cu personalitate si Full of Life & Joy Si nu uitati deviza mea preferata Smile, everything its gonna be fine ! ??? Love, Oana ? #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #perfume #joy #shopping #glam #beauty #fashion #vibes #mood #family #june16perfume #gorgeousgirlswearjune16♊️#happybirthday

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on


 

Close
Închide
  Close