Mergi direct la conținut »
Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme. "Bă, este nesimțită și mănâncă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme. "Bă, este nesimțită și mănâncă"

Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme. „Bă, este nesimțită și mănâncă”

Actrița Nuami Dinescu a slăbit 25 de kilograme. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să scape de grăsimea nedorită.

De Dana Aramă,

Nuami Dinescu, pe care telespectatorii o cunosc din postura de fostă asistentă de televiziune la o emisiune prezentată de Teo Trandafir, a fost invitată la un show de la Antena Stars, unde a explicat cum a reușit să slăbească spectaculos. Actrița a dat jos 25 de kilograme, iar acum arată incredibil de bine.


„Sunt într-un program care este implementat la o singură clinică din București. Este un program în care sunt implicați medici, psihologi, psihoterapeuți. Povestea asta cu mâncatul nu este așa: bă, este nesimțită și mănâncă…Cei mai mulți dintre noi mâncăm emoțional, mâncăm pe stres… Am 1,50 înălțime și la o asemenea înălțime, chiar și o jumătate de kilogram se simte.
Am slăbit cam 20-25 de kilograme. Mănânc de toate, mai puțin pâine, paste, dulciuri…

La prânz poți mânca un pește, puțină carne de pui, lângă care pui salată, legume, 100 de grame de brânză. Totul este să reduci porțiile.

Seara încerc să mănânc până la ora 19:00. Dacă te încinge foamea, poți să bei niște apă, sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume…. Și lângă legume poți să pui 50 de grame de brânză. Eu, de obicei, mănânc pește, eu îmi cumpăr macrou…

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Te duci și la fizioterapie, te bagă în parafină din cap până în picioare și îți socate toată apa din tine, după care te duci la sală, unde te așteaptă la kinetoterapie. De când mă duc la oamenii ăștia, eu m-am disciplinat foarte tare, la ora 8:00 am deschis ochii, iar la ora 9:00 mă duc unde am treabă. Eu m-am luptat toată viața cu kilogramele”, a spus Nuami Dimnescu la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…”


 

Close
Închide
  Close