Mergi direct la conținut »
Cum stă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, cu afacerile. Ce s-a întâmplat după ani de coșmar
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum stă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, cu afacerile. Ce s-a întâmplat după ani de coșmar

Cum stă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, cu afacerile. Ce s-a întâmplat după ani de coșmar

S-a aflat cum îi merge din punct de vedere financiare lui Petru Mircea, fostul soț al regretatei artiste Mădălina Manole.

De Dana Aramă,

Petru Mircea a fost căsătorit cu regretata artistă Mădălina Manole, cu care are un băiețel, Petru Mircea Junior. „Fata cu părul de foc” a muzicii românești a contrariat pe toată lumea atunci când, pe 14 iulie 2010, în dimineața zilei în care împlinea 43 de ani, s-a sinucis înghițind Furadan.

Din anul 2004, Petru Mircea, de profesie inginer de sunet, și-a înființat o firmă specializată în „activități suport pentru interpretare artistică ((spectacole)”.

După dispariția cântăreței Mădălina Manole, compania lui Petru Mircea a avut rezultate financiare foarte slabe. După ani de coșmar, cu pierderi, firma lui Petru Mircea a început să aibă profit, potrivit stirilekanald.ro.

Potrivit cifrelor valabile pe 2017, firma fostului partener de viață al Mădălinei Manole a înregistrat un profit net de 14.550 lei, cel mai bun rezultat din 2011. Societatea comercială are datorii minime, de 526 de lei.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Liviu Dragnea – condamnare după condamnare, în fruntea statului român


 

Close
Închide
  Close