MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 11:21

Cum trebuia să o cheme de fapt pe Delia. Artista le-a făcut dezvăluirea colegilor săi

Distribuie

Cum trebuia să o cheme de fapt pe Delia. Pe parcursul audițiilor pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”, jurații au fost martorii unor momente artistice spectaculoase și au cunoscut concurenți cu talente deosebite sau cu nume ieșite din comun.

Cu această ocazie, Delia a simțit nevoia să le facă o mărturisire colegilor săi de la pupitrul de jurat ”X Factor”. ”Să știți că pe mine trebuia să mă cheme Frosina”, le-a spus Delia celorlalți trei jurați. Cum au reacționat Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică la auzul acestui nume, telespectatorii vor afla în această toamnă, într-un nou sezon ”X Factor”.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , în curând, la Antena 1,  se anunță plin de surprize. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Citește și

Moartă în jungla spitalului! Ipoteză teribilă în cazul Victoriei Trandafirescu: a stat ascunsă în curtea unității medicale până la epuizare fizică și psihică

 

Citește mai multe despre Vedete pe Libertatea.

Comentarii