MENIU CAUTĂ
22 Noi. 2012 16:06 , de Magdalena Duru

Dan Bălan, într-un interviu acordat ruşilor: „ROMÂNII sunt cei mai RĂI oameni din lume şi cei mai lipsiţi de profesionalism!”

Distribuie

Deşi a cunoscut faima şi a câştigat bani frumoşi în industria noastră muzicală, devenind star internaţional alături de colegii lui de la O-ZONE, Dan Bălan nu are deloc cuvinte de laudă pentru poporul român.
„Voi, rușii, nu înțelegeți limba română. Presa din România a scris mult despre mine și m-au implicat în foarte multe scandaluri. Toate sunt inventate! Românii sunt foarte duri, foarte serveri, sunt cei mai răi oameni din lume. Și cei mai lipsiți de profesionalism. De dragul ratingului, inventează povești din nimic, doar pentru a le vinde”, a spus Dan Bălan.
Artistul a recunoscut, însă, că a cunoscut faima cu trupa O-Zone datorită colaborării cu o casă de dicuri din România.
„Ador riscul, dar doar dacă scopul merită. De exemplu, după succesul incredibil de care s-a bucurat O-Zone în Republica Moldova, ne-am hotărât să ne încercam norocul și în industria muzicală din România. La început a fost foarte dificil. Nimeni din Moldova nu mai semnase un contract cu vreo casă de discuri din România. Am gândit o strategie și am acționat, iar pentru acest lucru am fost nevoit să vând tot ce agonisisem până atunci. Mai mult, a trebuit să fac un împrumut destul de mare de bani. Deși a fost foarte riscant, pentru că am realizat un videoclip costisitor, a meritat efortul, ținând cont de ceea ce a urmat”, a spus Dan Bălan.
Dan Bălan, în vârstă de 33 de ani, este un cântăreț moldovean cu cetățenie română care trăiește în prezent la New York City. Dan Bălan a făcut performanță în numeroase genuri muzicale încă de la o vârstă fragedă, iar în 1999 a avut un rol esențial în alcătuirea trupei O-Zone.

Citește mai multe despre Dan Bălan pe Libertatea.

Comentarii