De Denisa Macovei,

Dacă din punct de vedere al traseelor, Cruceru le-a încercat pe majoritatea dintre ele și susține că, în ciuda faptului că nu are o condiție fizică foarte bună, într-un final s-ar fi adaptat, în ceea ce privește mâncarea și condițiile de somn, nu ar fi făcut față. „În ceea ce privește traseele nu am nicio problemă, am condiție fizică destul de bună. Cred că n-aș întâmpina probleme. Am „probat” aproape toate finalurile înainte de meciuri, n-am încercat toate traseele ca să nu mă accidentez, pentru că aș fi avut o problemă în a-mi face jobul. Dar n-aș putea să fiu concurent. Mă apropii de 40 de ani, am muncit toată viața pentru un anumit confort, îmi place salteaua patului meu, mâncarea. N-aș putea sta cu o rație de cocos și una de orez. Plus că sunt o persoană vulcanică și nu cred că m-ar ține o echipă prea mult în competiție. Este greu la „Survivor România”, dar și foarte fain dacă ești dispus să renunți la confort și la obiceiurile alimentare. Dacă îi întrebi pe toți cei care au trecut prin această experiență îți vor spune că a fost o experiență extraordinară”, a declarat Cruceru pentru Libertatea, care afirmă că într-un final s-ar fi acomodat cu dormitul în mijlocul naturii, sub cerul liber, dar ar fi fost problemă cu mâncarea. „Dacă ar fi să aleg, cel mai dificil mi-ar fi să rezist la privarea de hrană. Până la urmă te obișnuiești să dormi pe scândură, dar fără mâncare e foarte greu”.

Este gurmand, dar selectiv la mâncare

Cruceru se declară un gurmand, însă selectiv la preparatele care i se pun în față, însă în Republica Dominicană, când s-a declanșat pandemia și a stat mai mult izolat, a fost nevoit să se muleze după posibilități.

„Am mâncat de toate. Sunt gurmand, dar sunt și mofturos la mâncare. Nu mănânc fructe de mare, dar ador peștele. Nu-mi place vita, dar ador porcul. Nu mănânc lactate foarte multe. Am încercat și mâncăruri locale, mai ales cele pe bază de legume sau carne de porc, peștele pe care îl scoteau din mare și-l puneau direct pe grătar. Din momentul în care a pandemia, din cauza izolării, mi-am gătit destul de mult singur, de la paste la grătare”, a mai declarat pentru Libertatea, prezentatorul de la „Survivor România”.

Citeşte şi:

Delia a amânat concertul drive-in de la Romexpo. Ce se va întâmpla cu biletele cumpărate

Cum au fost surprinși Gina Pistol și Smiley la un eveniment. Artista Jo a publicat imaginea realizată în urmă cu 1 an

Ce condiţii trebuie să îndeplinească românii care tranzitează Ungaria spre ţări din vestul Europei

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor