Dana Săvuică a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute dinacele timpuri. Întrebată despre preconcepția că modelling-ul este o lume superficială și că modelele sunt frumoase și atât, vedeta a explicat cum stăteau lucrurile pe vremea când ea era model și lucra alături de Zina Dumitrescu.

„Nu m-am luptat cu această preconceptie, pentru că eu am avut norocul să fiu în echipa de elită a Zinei Dumitrescu. Întotdeauna când noi apăream pe scenă, înainte să vorbească despre ţinuta pe care o prezentam, Zina ne prezenta pe noi: „Ea este Dana Săvuică, este studentă la ASE, ştie limba engleză la perfecţie, este fată de diplomaţi“.

Tot timpul ne făcea CV-ul în două, trei cuvinte, cât păşeam pe scenă, ca toată lumea să înţeleagă că asta nu e doar o manechină, o fătucă venită din nu ştiu ce sat cu visul de a deveni vedetă sau femeia la braţul nu ştiu cărui bărbat, individ puternic şi bogat. Nu, asta este fata aia care munceşte, care este deşteaptă, care studiază, are o facultate, etc. Şi atunci nimeni nu îndrăznea să spună despre noi altceva decât spunea Zina despre noi. N-am simţit discriminare.

Mai degrabă, când am intrat în televiziune am simţit chestia asta. Şi o poftă a bărbaţilor de a te atrage în mrejele lor, că vezi, Doamne, „poţi să devii super mega wow dacă eşţi drăguţă cu mine“. Apoi mai era şi partea asta a femeilor, unele care erau de foarte mult timp în televiziune şi se uitau aşa la tine, „hm, cine eşti tu, ce ştii tu să faci sau cine crezi că o să devii aici?“ Asta este peste tot, nu trebuie să fii neapărat blondă sau manechin.

Şi când eşţi femeie, indiferent de cum arăţi sau ce vrei să faci în viaţă, vei avea şi acest sentiment că trebuie să dovedeşti mai mult, că ştii să faci ceva. Şi unii oamenii, din păcate, te privesc superficial: ai forme, nu ai forme? „Ia să vedem, pot să mă dau la tine? Ce o să faci? Eşti sensibilă, vulnerabilă, prostuţă?“ Ei caută să-ţi găsească slăbiciunile”, a declarat Dana Săvuică pentru adevarul.ro.

Citeşte şi:

Cum arată Dana Săvuică în costum de baie la 49 de ani, după cura intensivă de tratamente corporale

VIDEO/ Dana Săvuică dezvăluie cum decurgeau castingurilor făcute de regretata Zina Dumitrescu: „Nu puteai să intri oricum în echipa de aur”

Câți bani a primit Dana Săvuică pentru a poza în Playboy. „Puteam să îmi iau o casă” | FOTO

Tragedie uriașă: S-a aflat cine se mai afla in elicopterul care i-a adus sfarsitul lui Kobe Bryant si fiicei lui
GSP.RO

Tragedie uriașă: S-a aflat cine se mai afla in elicopterul care i-a adus sfarsitul lui Kobe Bryant si fiicei lui

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu