MENIU CAUTĂ
04 Dec. 2013 20:50 , de Geo Berciu

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, MAI ÎNDRĂGOSTIŢI CA NICIODATĂ la un eveniment monden! Vezi ce DETALII a oferit vedeta despre RELAŢIA LOR! FOTO

Distribuie

A avut grijă de invitaţi, a dat interviuri şi a pozat frumos fotografilor, dar în tot acest timp Mihaela Rădulescu a fost susţinută din umbră de iubitul ei, Dani Oţil.

Ştiindu-l în sală, Mihaela Rădulescu nu s-a ferit chiar să facă unele destăinuiri despre relaţia dintre ei.  Uite, vă spun acum că eu mai gătesc uneori pentru Dani. Nu sunt bucătăreasă, dar fac şi eu câte ceva să nu se ia de mine că nu fac nimic', a mărturisit Mihaela spre amuzamentul celor prezenţi. Şi Dani s-a distrat pe seama sincerităţii iubitei sale şi a aşteptat-o discret până a terminat, socializând în acest timp cu Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu.

Toţi cei prezenţi au remarcat însă că imediat ce a terminat cu „obligaţiile” mondene, vedeta s-a îndreptat glonţ spre iubitul ei, pe care l-a îmbrăţişat tandru şi de care apoi a fost nedezlipită toată seara.

De altfel, Mihaela Rădulescu a infirmat şi în urmă cu câteva zile zvonurile legate de eventuala despărţire de mai tânărul partener. „M-am săturat să tot aud astfel de zvonuri. Ne vedem săptămânal sau mai rar, dar e aşa frumos! Ştiu multe cupluri care stau zilnic împreună, dar care au o relaţie îngrozitoare”, a explicat Mihaela, care pare acum mai îndrăgostită ca niciodată.

Citește mai multe despre Mihaela Rădulescu pe Libertatea.

Comentarii