MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 17:23

Daniel Ştefănescu, acuzat de uciderea Mihaelei Runceanu, la detectorul de minciuni în Bulgaria. Vezi rezultatul!

Distribuie

Daniel Ştefănescu, acuzat de uciderea Mihaelei Runceanu, a fost supus unui test cu detectorul de minciuni în afara României, pentru a clarifica situaţia privind implicarea lui în moartea vedetei.

0-330128-stefanescu.jpgPentru ca să nu existe suspiciuni, acuzatul a făcut testul cu detectorul de minciuni tocmai în Bulgaria, acesta fiind şi primul la care a fost suspus.

„Nu am nimic de ascuns. Sunt sigur că măcar acum testul poligraf va spune adevărul. O fac pentru mine în primul rând”, a declarat Ştefănescu pentru Antena 1. Ştefănescu nu a fost încântat de test, deoarece nu ştie limba şi s-a simţit ciudat. A purtat o discuţie tradusă cu persoana care a făcut testul, şi apoi a urmat testul în sine.

Potrivit procurorului Marian Capotă, care s-a ocupat de cazul morţii Mihaelei Runceanu, Ştefănescu a fost supus testului cu detectorul de minciuni şi în 1989, dar acuzatul nu îşi aduce aminte. În orice caz, potrivit procurorului, acest test este unul de rutină deoarece anchetatorii se ghidează după el, dar rezultatul nu este unul decisiv în rezolvarea testului.

„Indiferent de rezultatul testului, eu mă consider nevinovat”, a declarat Ştefănescu în timpul emisiunii Acces Direct, chiar înainte de a afla rezultatul.

La întrebarea dacă s-a certat cu Mihaela în noapte morţii, acuzatul a spus „nu”, iar potrivit detectorului a minţit. Întrebat dacă a luat lucrurile din casa Mihaelei Runceanu din casă, în noaptea morţii ei, acuzatul a spus „nu”. Potrivit detectorului a minţit iar. Au fost cinci întrebări în total, iar la patru dintre acestea se pare că Ştefănescu nu a spus adevărat. La cea de-a cincea întrebare  răspunsul e „neconcludent” e aceea dacă ştie cine a omorât-o pe Mihaela Runceanu.

„Minciună” a fost verdictul aparatului şi la întrebarea „Tu ai strangulat-o pe Mihaela Runceanu?”, la care Ştefănescu a răspuns, din nou, „nu”.

Vezi şi «Condamnatul» Daniel Ştefănescu a văzut unde e înmormântată victima sa, Mihaela Runceanu

Comentarii