MENIU CAUTĂ
25 Feb. 2018 21:00

EXCLUSIV/Daniela Crudu, despre sacrificii …din dragoste. ”Am renunțat la aparițiile TV pentru iubitul meu”

Distribuie

Participarea la show-ul Asia Express a schimbat-o pe Daniela Crudu. Cel puțin așa susține fosta asistentă, care pretinde că, o dată cu participarea la un asemenea experiment, s-a și maturizat, a devenit mai serioasă și a învățat să ducă lucrurile la bun sfârșit. Bruneta a vorbit într-un interviu pentru Libertatea atât despre senzațiile pe care le-a încercat în Asia, dar și despre trecutul ei …controversat. Evident, și despre viitor.   

Daniela a recunoscut, cu ocazia acestui interviu, care a fost cel mai nebunesc gest de care l-a făcut, de-a lungul vieții, din dragoste. ”  Am renunțat la aparițiile TV brusc, pentru șase luni. Dar nu regret, pentru că a fost o perioadă extrem de frumoasă din viața mea. ” a mărturisit bruneta.  Cât despre viitor, Cruduța visează, desigur, la o nouă iubire, una ”pasională”, la familie și la copii.  Îmi doresc ca pe viitor să îmi formez o familie frumoasă. Da, vreau copil. Dar pentru asta trebuie să existe o chimie puternică între doi oameni, multă iubire și multă pasiune. Pentru mine pasiunea contează cel mai mult într-o relație, nu sunt deloc atrasă de rutina.a mai spus bruneta.

Cât despre Asia Expres, Daniela a vorbit și despre momentele în care efectiv a clacat.  Nu aveam telefoane, nu aveam nici acte. A fost la un moment dat o întâmplare care m-a speriat tare: cazate în Vietnam, în mijlocul munților, ne-am trezit din somn pe la vreo 2 noaptea din cauza unor bătăi puternice în ușă..ca și cum cineva încerca să o deschidă cu pumnii și picioarele. A fost foarte înfricoșător, mai ales că dormeam într-o casă în care am văzut șerpi în borcane..în momentul ăla m-am gândit doar la viața mea. Am început să plâng, să țip, să îmi doresc să plec acasă…pentru că am clacat, am zis că din acel moment nu mai pot continua”. Dar au fost și momente frumoase, iar pe unul dintre ele Daniela și-l va aminti pe viață. ”Acum îmi vine în minte momentul în care mi-am făcut un tatuaj, chiar într-un templu unde și-a făcut și Angelina Jolie. Este inițiala numelui meu în limba lor, batută manual de către un localnic. Și Vica are la fel. Mai multe o să vedeți în ediția respectivă din Asia Express” a mai spus bruneta.

Ce a însemnat pentru tine experiența  Asia Express?

Asia Express este cea mai grea emisiune la care am participat de când sunt în televiziune, iar în acest moment nimic nu mi se mai pare greu în viața mea de zi cu zi. Acest show m-a ajutat să mă maturizez, să învăț să fiu mai serioasă și să duc lucrurile la bun sfârșit. A fost extrem de greu, dar am reușit și mi-am dat seama că nimic nu este imposibil…dacă ai ambiție

Cum ai reușit să te descurci cu mâncarea?

Cu mâncarea ne-am descurcat, pentru că făceam rost de la localnici, pe parcursul zilei. Am mâncat multe banane, iar seara cei la care ne cazam ne ofereau și cina. Au fost și seri în care nu am avut ce mânca, pentru că localnicii erau săraci și nu aveau de unde să ofere. Oricum, seara eram obosită, nu îmi stătea gândul la mâncare. Mai prindeai un orez gol cu ierburi, ne descurcam. Cu autostopul a fost mult mai greu, în fiecare zi am sperat ca nu o să mai fim nevoite să apelăm la așa ceva…așteptam o minune.

Când spui Asia Express, care sunt primele lucruri care îți trec prin minte?

Nervi, un test greu, autostop!

Relațiile sunt mereu puse la încercare în condiții de stres și presiune. Cum v-ați înteles voi?

Au fost și momente în care efectiv mi s-a rupt sufletul că o vedeam că este atât de dedicată acestui concurs și competitie chiar și în cele mai grele momente. Aș fi vrut să îi ofer sprijinul meu, îmi pare rău că nu m-am ridicat la nivelul ei, dar am încercat, am dat 110%…însă nu toți suntem la fel. Nu știam ce să mai fac să ne fie bine. Desigur, au existat și mici neînțelegeri, tensiune, dar în cazul în care aș mai pleca…tot cu ea aș merge. Și de data aceasta aș fi și mai motivată să câștig, nu doar să experimentez.

Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada petrecută în Asia?

Manichiura, pedichiura, întreținerea de gene, mi-au lipsit multe! Rucsacul meu avea peste 20 de kilograme, era cel mai mare, pentru că eu aveam cu mine masca și uleiul de păr, placa, feohn-ul, cremele de corp, trei perechi de încălțări și trusa de machiaj..eu asta căram. Ba chiar mi-am luat extensiile și peruca, pentru că mi-am dat seama că nu vom găsi mereu condiții unde să ne aranjăm părul. Unii localnici se spălau în lighean, cu apă rece.

Imaginează-ți că ar trebui să convingi un prieten să vadă emisiunea. Ce i-ai spune?

Uită-te să cunoști și altă față a mea, să vezi că pot să fiu și altfel! J Așa serioasă și tensionată nu am fost niciodată în viață, pentru că eu iau mereu lucrurile mai relaxat.

  Te-ai intoarce la TV intr-o emisiune zilnica?

În acest moment chiar simt că le-am făcut pe toate: matinal, late night show și reality show! Nu cred că m-aș mai întoarce, dar depinde.. Uite, într-un serial nu am jucat, deși nu știu dacă sunt bună la actorie. Poate dacă aș avea un rol potrivit..aș putea încerca.

  Care este cel mai mare regret al tau?

Cel mai mare regret este că nu am știut să controlez anumite momente din viața mea, care mi-ar fi putut aduce multe avantaje. Ar fi putut să mă ridice mult profesional. Au fost mulți oameni care mi-au acordat încredere maximă, iar eu nu am tratat situația cu seriozitate, nu am știut să profit de moment. Deci poate că regret că nu m-am implicat și nu am conștientizat pe moment cât credit mi-au acordat anumite persoane.

Fiul unui oficial din Ambasada Libiei la București, reținut pentru o dublă crimă. Tânărul ar fi fost în sevraj

EXCLUSIV/Cum arată trofeul Eurovision România 2018. O lucrare de artă ”asemeni unei muzici”!

 

Citește mai multe despre Asia Express pe Libertatea.

Comentarii