MENIU CAUTĂ

Daniela Crudu, provocări maxime la ”Poftiți la nea Mărin”. “Aproape toate hainele și încălțămintea cu care am venit trebuie să le arunc” | FOTO

Distribuie

Daniela Crudu, împreună cu Ana Baniciu, Raluka și Cosmin Seleși, vor trece prin momente incredibile în ultima ediție din acest sezon a reality show-ului ”Poftiți la nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.
Daniela Crudu nu se sfiește și acceptă cele mai mari provocări și cele mai grele sarcini pe care le primește, atât din partea lui nea Mărin, cât și a colegilor săi din această ediție.
După ce culege legume din seră, încălțată în sandale cu toc și îmbrăcată în costum de baie, după ce face duș cu furtunul și frământă cu picioarele lut amestecat cu paie pentru consolidarea unui bordei, Daniela Crudu își distruge încălțămintea și este nevoită să meargă desculță.
”Aproape toate hainele și încălțămintea cu care vin la nea Mărin trebuie să le arunc. Și asta nu doar acum, ci de fiecare dată când vin”, mărturisește ea.


Pe de altă parte, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu susțin că o apreciază foarte mult pe Daniela Crudu, tocmai pentru energia ei pozitivă.
”Cruduța nu se supără. La ea totul este pe fun, toată lumea e bine intenționată. Trebuie să faci un joc de imaginație ca să-ți dai seama cum e să te arunce cineva într-un morman de pământ ud cu paie, să pună furtunul pe tine și apoi să răstoarne roaba în care te afli și tu să nu te superi. Ba mai mult, să mai și râzi. Cred că va trăi 105 ani fără reparații. Ea e un personaj unic în peisajul monden de la noi”, spun cei doi.

 


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Citește mai multe despre antena 1, haine, Poftiti la Nea marin, provocări și show tv pe Libertatea.

Comentarii